Egyéb,  Hasznos tippek

Karácsonyi ajándékok kutyásoknak

Előző cikkünkben számba vettük, hogy milyen ajándékokat lehet és érdemes kiskutyánknak a fa alá tenni. De mi a helyzet a gazdikkal? Sokan vagyunk, akik rajongásig szeretjük a szőrös barátunkat és biztosan örülünk egy kutyás meglepetésnek. Ezúttal tehát olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan minden kutyabarát szívét elnyerik.

1. Társasjáték
A Kutyavilág társasjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató elfoglaltság lehet, így kiváló ajándékötlet, amit könnyen beszerezhetünk, ha online rendeljük.
A leírása:
„A Kutyavilág társasjátékban egy kicsit bepillanthattok a kutyák életébe, és az ő szemükön át láthatjátok a világot! A játék során 6 kutyus megszökik az otthonából, hogy új kalandokat keressen. A ti feladatotok az lesz, navigáljátok őket, segítsetek nekik megtalálni a helyüket a nagyvilágban. Keressetek ennivalót, küzdjetek meg fajtársaitokkal, és jelölgessetek. A győztes az lesz, aki a leghamarabb rejti el mindhárom csontot. A játékidő: 40 perc.”.

2. Ékszer
A kutyás ékszer elsősorban a hölgy kutyarajongóknak szól. A tappancs motívumos medáltól kezdve, az egyedi, kutyanévvel gravírozott karkötőn át, csak a képzelet szab határt a kutyás ékszereknek. Gondoljuk ki, mi passzol a leginkább az ajándékozott ízléséhez és kutassunk egy kicsit az interneten, mert biztosan megtaláljuk az elképzelésünkhöz leginkább illő csecsebecsét.

3. Naptár
Hasznos és biztosan többféle változatban elérhető a kutyás naptár. Akármelyik szupermarket polcán megtalálhatjuk, vagy ha egyedibb elképzeléseink vannak, akkor csináltathatunk saját képekből is egy személyre szóló naptárat, ami az év minden napján megörvendezteti az ajándékozottat.

4. Könyv
Ma már rengeteg könyv foglalkozik a kutyákkal. Amennyiben egy felnőttet szeretnének megajándékozni egy hasznos könyvvel, ajánljuk az oldalon korábban megjelent könyvajánlóinkat. Természetesen a kicsiknek is találhatunk számtalan kutyás mesét, közülük javasoljuk a Julius-K9 CD-vel bővített Ebengubák c. darabját, amely a magyar kutyafajtákat mutatja be játékos módon.

5. Bögre
Lehet, hogy elcsépelt ötletnek tűnik, de biztosak lehetünk benne, hogyha egy gazdinak kutyás bögrét ajándékozunk, akkor biztosan örülni fog neki, pláne, ha a saját kutyája képe díszíti.

6. Karácsonyfadíszek
Amennyiben valamilyen kifejezetten karácsonyi témájú meglepetést szeretnénk ajándékozni, akkor kiváló választás lehet egy kutyás karácsonyfadísz, ami szintén számtalan változatban elérhető.

https://bol-dog.hu/kesztermek-ajandek/labrador-mintas-karacsonyi-gomb-szett

A borítókép forrása: haziallat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.