Hírek és érdekességek

Kutya kamera – egy sokrétű eszköz

Míg sokan ezeket a napokat az otthonukban töltik a házi kedvencük társaságában, a játékidő ugyanolyan fontos velük. Ha idősebb kutyusod van, vagy olyan, aki több törődést igényel, például egy aktuális meeting közepén, valószínűleg egy kis jutalomfalat dobálás megoldja majd a problémát. A Furbo Kutya Kamera lehetővé teszi, hogy a kutyusok élvezzék az egyedül töltött időt és jutalmazva legyenek akkor is, ha éppen csak nézni tudjuk őket a telefonunkon keresztül egy átlagos munkanapon.

A Furbo egy applikációhoz csatlakozik, ami lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsd a rosszasságot, amíg távol vagy tőle, vagy éppen a szomszédos szobában a Zoom-os randit intézed. Az applikáción keresztül továbbá más emberek is betekintést nyerhetnek és dobhatnak egy falatot a kiskutyádnak. Például ha éppen a családi kedvenced van most távol, akkor ez egy kiváló opció, hogy tartsátok a kapcsolatot.

Több, mint 12 000 pozitív visszajelzés érkezett a kamerával kapcsolatban, így a gazdik kultikus kedvence lett. És nem csak az előbb említett okok miatt, hanem azért is, mert így az emberek jobban meg tudják figyelni és ezen keresztül érteni a kutyájuk viselkedését. Például az egyik értékelő azt írta, hogy imádja nézni, ahogy a kiskutyája szó szerint “csupán” hét órán keresztül alszik egy nap; míg egy másik azt mondta, hogy rájöttek, hogy a macskájuk mindig elhagyja a házat, amíg a munkában vannak, mert sosem kerül a kamera elé.

Az Amazon Prime Day keretén belül a Furbo kamerát most eredeti áron, 50 USD-vel olcsóbban vásárolhatjuk meg, de siessünk, mert az akció hamarosan véget ér!

Forrás: travelandleisure.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.