a-vadon-hivo-szava
Hírek és érdekességek

Új kutyás film a láthatáron – A vadon hívó szava

Október 4-től válik elérhetővé az HBO kínálatában egy nagyon ígéretesnek tűnő kutyás film, A vadon hívó szava, amiben ráadásul Harrison Ford jelenik meg főszereplőként. A filmet az Egyesült Államokban már év elején bemutatták és most végre mi is a részesei lehetünk.

Harrison Ford mellett olyan nagy nevek játszanak közre a film készítésében, mint Chris Sanders, aki az Így neveld a sárkányodat is rendezte, vagy Michael Green, mint író, aki például A gyilkosság az Orient expresszen filmben is közreműködött. A vadon hívó szava különlegessége, hogy az állati szereplőket is realisztikus lényekké varázsolja a legújabb technikai trükköknek köszönhetően.

A történet alapját Jack London 1903-ban, azonos néven megjelent könyve ihlette. A lényege röviden, hogy Buckot, a szeretetreméltó bernáthegyi és collie keverék kutyát egyszer csak elrabolják az otthonából, a Kaliforniában található Santa Clara megyéből, majd Alaszkában, Skagway-ben eladják és tovább viszik Dawson Citybe és szánhúzó kutyává képezik ki. Mindez az 1890-es évekbeli aranyláz idején játszódik, amikor a szánhúzó kutyák nagy népszerűségnek örvendtek. Itt számos kalandot követően megtalálja az igazi helyét a nagyvilágban.

Nekünk első hallásra nagyon tetszik a történet és kíváncsiak vagyunk azokra a bizonyos technikai trükkökre, ezért biztosan meg fogjuk nézni és megosztjuk majd a véleményünket.

A bemutatót itt tudjátok megnézni:

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.